Lirik Lagu Orang Ketiga – Nella Kharisma

28 views

Lirik Lagu Orang Ketiga

isun bingung riko takoni
opo sun mageh welas nong riko
sun sing biso mungkir roso iku
saiki wes mangkat sudo
krono tekane wong nomer telu

sitik sitik koyo banyu nggerus watu
riko ilang keganti
sengidan sengidan isun soyo lunyu
suloyo mulo sun akoni
krono anane wong nomer telu

barang mambu sing keneng ditutupi
sampek kapan sun kudu ningguli
sui sui yo katon belang iki

mesti baen atin riko tatu
dung weruh welas iki sun maru
saiki ono wong hang nomer telu

sitik sitik koyo banyu nggerus watu
riko ilang keganti
sengidan sengidan isun soyo lunyu
suloyo mulo sun akoni
krono anane wong nomer telu

barang mambu sing keneng ditutupi
sampek kapan sun kudu ningguli
sui sui yo katon belang iki

mesti baen atin riko tatu
dung weruh welas iki sun maru
saiki ono wong hang nomer telu

barang mambu sing keneng ditutupi
sampek kapan sun kudu ningguli
sui sui yo katon belang iki

mesti baen atin riko tatu
dung weruh welas iki sun maru
saiki ono wong hang nomer telu

Disclaimer : All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Tags: #Nella Kharisma