Lirik Lagu

Lirik Lagu Kalah Cepet – Jihan Audy

Lirik Lagu Kalah Cepet – Jihan Audy

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten

ngopo sing nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang
jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten

ngopo sing nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang
jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten

Disclaimer : Blog ini tidak menyediakan link Download lagu tersebut di atas. All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Tinggalkan Balasan