Lirik Lagu

Lirik Lagu Budal Rabi – Jihan Audy

Lirik Lagu Budal Rabi – Jihan Audy

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

yen uwes mantep karo aku
ayo budal bareng neng penghulu
nggowo bapak karo ibu
wong loro njaluk restu

yen uwis podo podo tresno
sing mbiyen podo dilalekno
ra usah bingung ngejar bondo
kabeh diatur sing kuoso

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

yen uwes mantep karo aku
ayo budal bareng neng penghulu
nggowo bapak karo ibu
wong loro njaluk restu

yen uwis podo podo tresno
sing mbiyen podo dilalekno
ra usah bingung ngejar bondo
kabeh diatur sing kuoso

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

yen uwes podo podo tresno
paite kopi jare gulo
senajan uripe jek soro
rasane koyo neng suwargo

yen uwes mantep njero dodo
nyapo nggagas omonge tonggo
ra usah peduli wong liyo
sing penting restune wong tuwo

Disclaimer : Blog ini tidak menyediakan link Download lagu tersebut di atas. All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Tinggalkan Balasan